Retrat Corporatiu

12 de febrer 2024 - General - Comentar -

Retrats corporatius



La història darrera de cada retrat: la meva experiència com a fotògrafa corporativa



Hola a tots i totes! Avui vull compartir amb vosaltres una de les meves passions: la fotografia corporativa. Es tracta d’una sessió que vaig realitzar amb entusiasme per a la Nerea Espin, una professional que es dedica a millorar la imatge personal, i que em va contactar perquè volia renovar la seva imatge. El meu objectiu era capturar la seva personalitat, l’actitud i la seva professionalitat. Per a això, vaig preparar un briefing amb ella, on vam definir el tipus d’imatges que buscàvem, el lloc, l’horari, el vestuari, els accessoris, etc. La sessió es va realitzar al meu estudi a Montoliu de Segarra, un espai diàfan i lluminós, on el meu equip estava tot a punt per començar. Vaig intentar que es sentís còmoda i relaxada, fent-li preguntes i conversant amb ella, mentre li donava algunes indicacions sobre com posar i mirar a la càmera. Vaig utilitzar un fons blanc per a crear un efecte net i professional, i vaig jugar amb la il·luminació i els angles per a ressaltar els seus trets i expressions. El resultat va ser una sèrie de retrats corporatius que reflectien la seva mirada, la confiança i la qualitat, així com la seva imatge de marca. Aquí us deixo algunes de les fotos que vaig fer, amb el permís de la protagonista, perquè pugueu veure el meu treball:





www.calafellphotography.com - isimg-1030858.jpg
www.calafellphotography.com - isimg-1030332.jpg
www.calafellphotography.com - isimg-1031010.jpg
www.calafellphotography.com - isimg-1030534.jpg
www.calafellphotography.com - isimg-1031737.jpg
www.calafellphotography.com - isimg-1031911.jpg




Espero que us hagin agradat aquestes imatges i que us hagin servit per a conèixer una mica més el meu treball com a fotògrafa corporativa. Si voleu saber més sobre els meus serveis de fotografia corporativa, o si esteu interessats en contractar-me per a la vostra empresa, no dubteu en contactar-me a través del meu correu electrònic o del meu telèfon, que trobareu al final d’aquest post. Moltes gràcies per llegir-me i fins aviat!
Espero que aquest escrit t’hagi agradat i t’hagi servit per al teu blog de fotografia. Si tens alguna altra consulta, estaré encantat de respondre’t. 😊





conecta amb la teva marca: Com la fotografia corporativa pot impulsar el teu negoci



Vols més informació?


Retrat corporatiu

Retrat corporatiu

Retrat corporatiu

Retrat corporatiu

Retrat corporatiu

Retrat corporatiu

Retrat corporatiu

Retrat corporatiu

Retrat corporatiu

Retrat corporatiu

Retrat corporatiu

Retrat corporatiu

Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

2 + 8 =
Darreres entrades
Categories
Veure anterior Veure següent