kids

Una etapa preciosa per fotografiar-laT'agradaria atrapar la infància dels teus fills tal com són ara? Imagina que d'aquí a uns anys pots tornar a aquest moment i recordar els seus riures, els seus gestos, les seves abraçades...
Les sessions de fotos de nens al camp les recomano a partir del primer any. Abans d'aquest moment és millor fer-les en estudi. I des d'aquest moment ja no hi ha límit, les de l'any queden precioses, les dels dos i tres anys són les més divertides, amb quatre i cinc anys ja comencen a posar i a partir dels 6 ja ho donen tot i es poden fer imatges més poètiques i cuidades, cada franja d´edat té la seva característica i jo no seria capaç de deixar-me cap.


www.calafellphotography.com - mia-eli-12-04-24-dsc-2916.jpg
www.calafellphotography.com - mia-eli-12-04-24-dsc-2978.jpg
www.calafellphotography.com - mia-eli-12-04-24-dsc-2919.jpg
www.calafellphotography.com - emma-ca-la-carme2570.jpg
www.calafellphotography.com - emma-ca-la-carme2589.jpg
www.calafellphotography.com - emma-ca-la-carme2549.jpg
www.calafellphotography.com - baby.jpg
www.calafellphotography.com - img-5655.jpg
www.calafellphotography.com - sin-titulo-121.jpg
www.calafellphotography.com - india-carlota-18-06-23dsc-0299.jpeg
www.calafellphotography.com - india-carlota-18-06-23dsc-0131.jpeg
www.calafellphotography.com - india-carlota-18-06-23dsc-0192.jpeg


AMB LA FOTOGRAFIA ATRAPEM MOMENTS QUE VOLEM RECORDARLes sessions infantils es fan a partir dels 2 anyets, tant a l'estudi com a l'exterior, són sessions creatives i molt divertides, a més, poden fer-se també amb la família. Són divertidíssimes, sobretot quan hi ha nens petits, aquests meravellosos personatges que ens fan la vida tan alegre. Aquestes sessions tenen dues parts, la part infantil, on el petit pre part del protagonisme i la part familiar, natural i divertida.
I és que alguna cosa tinc clar: cada família i cada nen és únic, especial i irrepetible i les seves fotos com a conseqüència també ho han de ser.


www.calafellphotography.com - emma-ca-la-carme2637.jpg
www.calafellphotography.com - emma-ca-la-carme2609.jpg
www.calafellphotography.com - emma-ca-la-carme2636.jpg
T'agradaria atrapar la infància dels teus fills tal com és ara?Pasos a seguir


1.

On es fa la sessió?

Si t'has decidit per una sessió d'estudi es realitzaran al meu estudi a Montoliu De Segarra. Allà tot està preparat per passar-ho pipa.
Si et decideixes per una sessió d'exterior, per mi, les més boniques i especials tenim moltíssima sort de viure a la Segarra, ja que tenim paisatges per a tots els gustos, boscos, camps de blat…. Aquesta és la vostra oportunitat de tenir un record amb tota la família al complet quan i on vulgueu.
I no només es fan fotos en grup, es fan retrats a tots els membres per separat, els nens amb la mare, els nens amb el pare, i fins i tot els pares sols, segur que des del casament no teniu fotos romàntiques professionals, doncs aquesta és la vostra oportunitat.2.

Quan s´ha de reservar?


És important que reserveu la vostra sessió com més aviat millor per assegurar que tinc places disponibles el mes que voleu realitzar-la, amb almenys un parell de mesos abans serà suficient.
Aquestes sessions tenen una gran demanda i les places són molt limitades segons l'estació de l'any.

3.

Necessito preparar alguna cosa per a la sessió?


Per a aquestes sessions faig un assessorament personalitzat pel que fa al vestuari, us dono recomanacions cromàtiques i d'estil, us enviaré automàticament un enllaç un cop hagueu fet la reserva.
A més us ofereixo tot el meu vestidor, ho teniu sempre a la vostra disposició perquè així no hàgiu de comprar res.

4.

Quina edat han de tenir els nens per fer aquesta sessió?

Tant se val si tenen 1, 5 o 12, qualsevol moment és bo i bonic per a una sessió familiar.

Decora l´Habitació...Idees per a Decorar amb Fotos l'habitació del nadó


Una de les coses que més ens agraden és una vegada que tenim fotos que ens porten bonics records, col·locar-les en llocs que tant que estimem. 

Moltes vegades és l'habitació del nostre fill/a on dia a dia els veiem créixer.

Per això que millor idea que crea un ambient pensant en ells, i que gaudim també nosaltres, i perquè no fins i tot impressionem la família en visitar-nos.

Bé aquí et presento idees per decorar l'habitació del nadó amb fotos de la sessions.
www.calafellphotography.com - 3fc4efb0-3196-431c-9bf3-3c1b37dc9f6f.jpeg


SI TENS DUBTES, CONTACTA AMB MI I T´AJUDARÉ.