comunió


La seva Comunió és ara, però les fotos són per sempre!


El pas dels 9 als 10 anys és el pas de la infantesa a l'adolescència, i gràcies al reportatge de fotos de la Primera Comunió els nens poden tenir un record del seu darrer any i són totalment nens. Veuràs com el proper any la seva careta i el seu caràcter comencen a canviar per donar pas a la preadolescència. Al reportatge de fotos de la comunió sempre plantejo una part en què fem unes fotos amb el seu vestit de comunió però també una part en què fem fotos més informals on es pugui captar bé l'escència del nen amb tota la seva naturalitat i espontàneïtat. I solen ser, aquestes darreres, les que més agraden. Acompanyat sempre per la família, fent més especial la sessió. El reportatge de fotos de la Primera Comunió és molt complet i variat, t'explicaré tots els detalls quan parlem.

www.calafellphotography.com - isimg-1012408.jpg
www.calafellphotography.com - isimg-1013217.jpg
www.calafellphotography.com - isimg-1012522.jpgVols que m'encarregui de capturar aquest moment únic?

La vida està plena de moments especials que mereixen ser recordats. Moments de felicitat, d'alegria, d'emoció, de sorpresa... Moments que ens fan sentir vius i que ens connecten amb els nostres éssers estimats. La Primera Comunió és un d'aquests moments únics, un pas important en la vida dels nens que marca el seu camí cap a la maduresa.

Com a fotògrafa professional, el meu treball és capturar aquests moments i convertir-los en imatges que parlen per si soles. Imatges que reflecteixen la personalitat, l'essència i l'esperit de cada nen, de cada família, de cada grup.

En el cas de la Primera Comunió, el meu objectiu és crear un reportatge de fotos que sigui un reflex fidel i emotiu d'aquest dia tan especial. Un reportatge que us faci reviure aquelles sensacions i sentiments que vau experimentar. Un reportatge que us faci somriure, plorar, emocionar-vos.


Un reportatge únic i personalitzat al teu gust


El meu estil és natural, espontani i fresc. M'agrada treballar amb la llum, els colors i les textures que m'ofereix cada escenari. Busco la bellesa en els detalls, en les mirades, en els gestos, en les expressions.

Per això, m'adaptaré a les vostres necessitats, preferències i pressupost per oferir-vos un servei personalitzat i professional. Us convido a conèixer-me i explicar-me com imagineu el reportatge de la Primera Comunió del vostre fill o filla. Junts, crearem un record inoblidable d'aquest dia tan especial a Montoliu de Segarra, La Segarra, Lleida.


Més que un simple reportatge


El reportatge de fotos de la Primera Comunió és molt complet i variat. A més de les fotos tradicionals amb el vestit de comunió, també realitzaré fotos més informals on es pugui captar bé l'essència del nen amb tota la seva naturalitat i espontaneïtat. I solen ser, aquestes darreres, les que més agraden. Acompanyat sempre per la família, farem fotos que mostrin la connexió i l'amor que us uneix.


No deixeu escapar l'oportunitat de tenir un record inoblidable d'aquest dia tan especial a Montoliu de Segarra. Confieu en mi i deixeu que capti la màgia amb la meva càmera.

Contacteu amb mi i us explicaré tots els detalls.www.calafellphotography.com - isimg-1020733.jpg
www.calafellphotography.com - isimg-1021538.jpg
www.calafellphotography.com - isimg-1021578.jpg
www.calafellphotography.com - isimg-1022107.jpg
www.calafellphotography.com - isimg-1022151.jpg
www.calafellphotography.com - isimg-1022288.jpg
www.calafellphotography.com - lluna-de-drapdsc-2879.jpeg
www.calafellphotography.com - lluna-de-drapdsc-2776.jpeg
www.calafellphotography.com - lluna-de-drapdsc-3229.jpegVols elegir el teu dia?Tots els anys s'obre l'agenda del proper any el dia 2 de gener, així que podeu escollir el vostre dia amb un any i 3 o 4 mesos d'antelació.

Si l'any en què pren el teu fill/a la Comunió és d'aquí dos anys, anota't a la llista d'espera perquè t'avisi quan s'acosti el dia d'obertura de dates i així ser de les primeres a triar.

Si el teu any és el proper any, ja pots triar el teu dia. Pots seguir el següent botó o parlar amb mi quan vulguis perquè t'ajudi a agafar un dia en què tinguem prou temps.
Com es reserva un reportatge de fotos de la Primera Comunió?


1.

QUAN? 

tria el teu dia

Entre la data de la sessió i la data de lliurament, hi ha d'haver una separació mínima de 6 setmanes, encara que és millor no agafar-lo just per si plou i cal endarrerir el dia.2.

Deixa una senyal. 

Reserva'l

Perquè us guardi el dia, cal deixar un senyal a compte que es descomptarà del total de la vostra sessió. Més endavant parlarem dels preparatius.


3.

Vestuari 

prepara´t


Les coses ben preparades són les coses que surten bé. T'enviaré una guia molt detallada per preparar el vestuari. Són només suggeriments per ajudar-te, si prefereixes agafar el que tu vulguis, endavant!
4.

DISFRUTA

DIVERTEIX-TE

L'únic que et demanaré és que preparis el vestidor, de tota la resta m'encarrego jo. Només acudeix al lloc a l'hora indicada amb la teva família i deixa't emportar.


www.calafellphotography.com - isimg-1021312.jpg


Després de la comunió…Els reportatges realitzats després de la comunió solen ser molt més relaxats ja que vosaltres ja heu passat tot l'estrès que suposa el dia de la comunió, el vestit ja es va lluir impol·lut al seu dia ia més la temperatura de maig sol ser molt més agradable. Si per a tu no és important tenir les fotos llestes per a aquest dia, és molt millor opció fer la sessió al maig, ara bé, si t'agradaria poder mostrar l'àlbum, decorar el llibre de signatures amb les fotos de la sessió i fer detalls amb les fotos, caldrà fer-ho una mica abans


www.calafellphotography.com - 9b2fcb75-47b8-408a-bb90-280029b4ee16.jpeg
www.calafellphotography.com - ef147e4d-ab3f-49c0-a444-884a2a932a9c.jpeg
www.calafellphotography.com - ebcf5394-758a-4e89-916c-16642c82fbe8.jpeg
www.calafellphotography.com - c54c7c6c-3249-4e52-b86c-ce5ab15d38bf.jpeg


Tens més dubtes?


Contacta´m

Escriu-me i parlarem sobre tots els dubtes que puguis tenir. Triarem un dia per a la vostra sessió i us explicaré tot el que cal fer fins que arribi aquest dia.