NEW BORN


T´AGRADARIA CAPTURAR ELS PRIMERS DIES DEL TEU NADÓ PER SEMPRE?


Sé que tenia un milió de preguntes al cap, és un moment molt important i triar fotògraf per a fer les fotos del vostre nadó, és clau. Aquí us informo sobre el meu estil de fotografia per a nadons i altres detalls per ajudar-vos a algunes de les vostres preguntes. Aquestes primeres setmanes amb el vostre nadó les voldreu absorbir per a tota la vida, així que capturar aquests moments íntims i els detalls únics del vostre amor més petit ús deixaran un somriure per sempre. La seguretat del teu petitó és el més important! Mai portaré a terme cap posició que comprometi la seguretat del nounat, ni cap posat que ell/a sé no se senti còmode. No tots els nadons són iguals i, per tant, no tots se senten a gust amb les mateixes posicions. El teu fill/a serà qui marcarà el ritme de la sessió en tot moment, serà també qui marqui les poses que podré treballar amb ell/a, i les quines no. El millor moment per a fotografiar el vostre nadó és entre els 7 i 12 dies, ja que encara mantenen la posició fetal i també perquè estiguin ben adormidets. La duració de la sessió pot durar entre 2 a 4 hores, en tot moment es respecta el ritme que marca el nounat. Quan es reserva la sessió reservo íntegre aquell matí o tarda per a vosaltres. El meu estil de fotografia és natural, utilitzo teixits càlids, blancs neutres i torrats, verds, mostassa... amb una posada mínima, on tot el focus es centra al nadó i la mare amb senzillesa i puresa, capturant la veritat de com sou. Quan us faig el reportatge fotogràfic, estic cada moment capturant cada petit detall, petites coses que trobo a faltar dels meus propis fills quan eren així de petits... el nasset, les petites arrugues als peuets, les diminutes manetes... perquè els records perdurin per sempre. Cada moment capturat és únic, i estic preparada per adaptar-me i capturar els instants més tendres i espontanis. Potser el teu nadó somriurà per primer cop durant la sessió, o pot ser que es mostri una nova habilitat sorprenent. Sigui el que sigui estic aquí per capturar-ho tot fent que les vostres fotos siguin tan úniques com el vostre nadó.
www.calafellphotography.com - new-born-pol-marta-gala-dsc-3417.jpg
www.calafellphotography.com - new-born-quer-11-04-24-roger-vilaseca-dsc-2748.jpg
www.calafellphotography.com - new-born-quer-11-04-24-roger-vilaseca-dsc-2840.jpg
www.calafellphotography.com - nia-13-09-23dsc-3149.jpg
www.calafellphotography.com - nia-13-09-23dsc-3168.jpg

Fotos naturals on el teu nadó és el protagonista, un moment únic que no es repeteix, els primers dies pasen volant!

www.calafellphotography.com - nia-13-09-23dsc-2535.jpg
www.calafellphotography.com - nia-13-09-23dsc-2543.jpg
www.calafellphotography.com - new-born-quer-11-04-24-roger-vilaseca-dsc-2673.jpg
www.calafellphotography.com - new-born-quer-11-04-24-roger-vilaseca-dsc-1381.jpg
www.calafellphotography.com - biel-17-30-de-setembredsc-1519.jpg
www.calafellphotography.com - biel-de-12-16-de-setembre1191.jpg


Em caracteritzo per una fotografia natural, i encara que trieu la sessió de newborn posicionat, mai no forçaré o posaré en perill el nadó. Igualment heu de saber que, en aquestes sessions, si veiem que el nadó està irritat, amb mal de panxa o simplement no vol dormir, recorrerem a posats embolicats per poder treure el millor resultat possible.www.calafellphotography.com - new-born-quer-11-04-24-roger-vilaseca-dsc-1532.jpg
www.calafellphotography.com - new-born-quer-11-04-24-roger-vilaseca-dsc-1638.jpg
www.calafellphotography.com - new-born-quer-11-04-24-roger-vilaseca-dsc-1856.jpg
www.calafellphotography.com - new-born-quer-11-04-24-roger-vilaseca-dsc-1800.jpg


Si estàs interessada en fer una sessió de fotos de nado, conacta´m durant l´embaràs perquè pugui fer-te un forat a l´agenda!www.calafellphotography.com - new-born-quer-11-04-24-roger-vilaseca-dsc-2722.jpg
www.calafellphotography.com - new-born-quer-11-04-24-roger-vilaseca-dsc-2890.jpg
www.calafellphotography.com - biel-de-12-16-de-setembre1293.jpg


Passos a seguir........

1.

Quan cal reservar? 

És important que reserveu la vostra sessió de nadó durant l'embaràs, amb almenys un parell de mesos abans de la data probable de part. D'aquesta manera jo et puc tenir en compte a la meva agenda sabent la teva data probable de part i així, una vegada que neix el nadó concretem un dia. Perquè us guardi el dia, cal deixar un senyal a compte que es descomptarà del total de la vostra sessió. Si la reserva no es formalitza, no s'assegura disponibilitat quan arribi el moment.

2.

Quan es fan les fotos de nounat? 

Aquestes sessions es fan durant els primers 15 dies. Perquè encara conserva la postura fetal i el seu somni és molt profund. A mesura que passin els dies el teu bebè podrà estar més inquiet, conforme passin els dies començarà a estar més inquiet i anirà perdent la flexibilitat característica de les postures fetals. Passat aquest temps, a més que haurà canviat físicament molt, serà molt difícil fer la sessió amb èxit.


3.

Poden participar el pares i els germans a la sessió? 

Per descomptat que si! Són un record super valuós. Quan neix un nadó també neix una família. Us convertiu en mare, en pare i en germanet gran, per això és tan important tenir imatges boniques d'aquest gran esdeveniment. Depenent de l´edat dels germans grans podrem fer diferents postures i us asseguro que aquestes fotos són les favorites per la felicitat del moment que reflecteixen.


4.

Vestuari Un cop feta la reserva, t'enviaré una guia perquè sàpigues com preparar-te per a la sessió i què agafar de roba per a les fotos en què vosaltres sortiu amb el nadó. Així ho deixarem tot llest i només quedarà esperar que arribi el nadó.


DECORA

L’ HABITACIÓ DEL TEU NADÓ….


Idees per a Decorar amb Fotos

Una de les coses que més ens agraden és una vegada que tenim fotos que ens porten bonics records, col·locar-les en llocs que tant que estimem. Moltes vegades és l'habitació del nostre fill/a on dia a dia els veiem créixer.Per això que millor idea que crea un ambient pensant en ells, i que gaudim també nosaltres, i perquè no fins i tot impressionem la família en visitar-nos.Bé aquí et presento idees per decorar l'habitació del nadó amb fotos de la sessions.

www.calafellphotography.com - 084bc95d-46cc-4f7f-9ebf-0b8f9c8983a0.jpeg
www.calafellphotography.com - b8656ce4-de93-4582-98ef-1966200eae79.jpeg