baby I seguimentUNA ETAPA ADORABLE PER FOTOGRAFIAR-LA


La fotografia "baby" és tan important! Estic segura que ara mateix us pregunteu com ha crescut tan ràpidament el nostre petit? i és cert perquè en aquest primer any el vostre nadó canvia més del que mai tornarà a fer. Adoro l’etapa del nadó acabat de néixer, però a mesura que creixen i comences a veure emergir les seves petites personalitats, no hi ha res millor. De vegades, la fotografia del nadó queda eclipsada per la fotografia del nounat i els pastissos del primer aniversari, però en realitat m'encanta fotografiar els nadons al primer any. Els 7-18 mesos són la millor edat per a la fotografiar-los, perquè és quan comencen a mostrar les seves personalitats i descobreixen tantes habilitats noves. En general, en aquesta etapa estan asseguts sols, i és encantador capturar-los amb tota la seva bellesa. M’encanta com juguen amb els peus a aquesta edat, de sobte descobreixen que hi són i sempre m’agrada plasmar-ho a les meves sessions "baby". Crec que la fotografia infantil hauria de captar les seves personalitats i tots els petits detalls.www.calafellphotography.com - new-born-quer-11-04-24-roger-vilaseca-dsc-2748.jpg
www.calafellphotography.com - new-born-quer-11-04-24-roger-vilaseca-dsc-2840.jpg
www.calafellphotography.com - nia-13-09-23dsc-3168.jpg
www.calafellphotography.com - nia-13-09-23dsc-3149.jpg


EN QUE CONSISTEIX LA SESSIÓ ?


Aquestes sessions les podem fer amb el bebè despulladet (sense que ensenyi res) en diferents postures, o amb vestidets que tinc al vestidor de l’estudi de direfents mides i colors i també utilitzem bols i diferents elements d’attrezzo, com barrets i diademes. Com veus tenim de tot, així que no hauràs de preocupar-te de dur absolutament res!QUIN SÓN ELS MILLORS MOMENTS?


BABY 1 A 6 MESOS

l moment ideal per realitzar aquestes sessions és quan el bebè ja s’aguanta assegudet per ell mateix, però encara no gateja. Així el podrem mantenir quiet en un mateix lloc sense que se’ns escapi constantment del decorat! A més, el fet que es mantingui assegut ens proporcionarà més varietat de postures.Cada nadó té un ritme d’evolució diferent, però això sol passar al voltant dels 7 mesos. Tot i que aquest és el moment ideal, podem fer aquest tipus de reportatge si és més petit, i també una mica més gran.
www.calafellphotography.com - seguiment-ania-23-04-24-dsc-6799.jpg
www.calafellphotography.com - seguiment-ania-23-04-24-dsc-6832.jpg
www.calafellphotography.com - seguiment-ania-23-04-24-dsc-6797.jpg

BABY 6 A 12 MESOSEl moment ideal per realitzar aquestes sessions és quan el bebè ja s’aguanta assegudet per ell mateix, però encara no gateja. Així el podrem mantenir quiet en un mateix lloc sense que se’ns escapi constantment del decorat! A més, el fet que es mantingui assegut ens proporcionarà més varietat de postures.

Cada nadó té un ritme d’evolució diferent, però això sol passar al voltant dels 7 mesos. Tot i que aquest és el moment ideal, podem fer aquest tipus de reportatge si és més petit, i també una mica més gran. Les rialles estan assegurades a les sessions de nadons. El moment perfecte per fer-les és quan tu sentis el nadó en una superfície plana i ja s'aguanta una estoneta asseguda, sense caure; però encara no gateja. Això passa entre els 6 i 9 mesos de vida. Contacta amb mi quan el teu nadó comenci a aguantar el primer minut assegut sense ajuda i busquem una data.www.calafellphotography.com - lola-16-12-23dsc-7716.jpeg
www.calafellphotography.com - lola-16-12-23dsc-7714.jpeg
www.calafellphotography.com - lola-16-12-23dsc-7740.jpeg
VOLS MÉS SAPIGUER MÉS?


Passos a seguir........ 

1.

On es fa la sessió?

Si t'has decidit per una sessió d'estudi es realitzaran al meu estudi a Montoliu De Segarra. Allà tot està preparat per passar-ho pipa.
Si et decideixes per una sessió d'exterior, per mi, les més boniques i especials tenim moltíssima sort de viure a la Segarra, ja que tenim paisatges per a tots els gustos, boscos, camps de blat…. Aquesta és la vostra oportunitat de tenir un record amb tota la família al complet quan i on vulgueu.
I no només es fan fotos en grup, es fan retrats a tots els membres per separat, els nens amb la mare, els nens amb el pare, i fins i tot els pares sols, segur que des del casament no teniu fotos romàntiques professionals, doncs aquesta és la vostra oportunitat.

2.

Quan s´ha de reservar?


 

És important que reserveu la vostra sessió com més aviat millor per assegurar que tinc places disponibles el mes que voleu realitzar-la, amb almenys un parell de mesos abans serà suficient.
Aquestes sessions tenen una gran demanda i les places són molt limitades segons l'estació de l'any.3.

Poden participar el pares i els germans a la sessió? 

Per descomptat que si! Són un record super valuós. Quan neix un nadó també neix una família. Us convertiu en mare, en pare i en germanet gran, per això és tan important tenir imatges boniques d'aquest gran esdeveniment. Depenent de l´edat dels germans grans podrem fer diferents postures i us asseguro que aquestes fotos són les favorites per la felicitat del moment que reflecteixen.


4.

Necessito preparar alguna cosa per a la sessió?

Per a aquestes sessions faig un assessorament personalitzat pel que fa al vestuari, us dono recomanacions cromàtiques i d'estil, us enviaré automàticament un enllaç un cop hagueu fet la reserva.
A més us ofereixo tot el meu vestidor, ho teniu sempre a la vostra disposició perquè així no hàgiu de comprar res.

JA HA FET UN ANY?Tan aviat? Que aviat ha passat, oi?

Aquestes sessions d'aniversari per a nadons són molt divertides. Jugarem amb globus, ballarem i prepararé un escenari original perquè sigui tot molt bonic i divertit.www.calafellphotography.com - smash-cake-roc-30-08-23dsc-0892.jpeg
www.calafellphotography.com - img-5637.jpeg
www.calafellphotography.com - smash-cake-roc-30-08-23dsc-0969.jpeg


DECORA

L’ HABITACIÓ DEL TEU BABY….


Idees per a Decorar amb Fotos

Una de les coses que més ens agraden és una vegada que tenim fotos que ens porten bonics records, col·locar-les en llocs que tant que estimem. Moltes vegades és l'habitació del nostre fill/a on dia a dia els veiem créixer.Per això que millor idea que crea un ambient pensant en ells, i que gaudim també nosaltres, i perquè no fins i tot impressionem la família en visitar-nos.Bé aquí et presento idees per decorar l'habitació del nadó amb fotos de la sessions.

www.calafellphotography.com - 6799915b-d371-4703-8212-91147944e601.jpeg

BOMBOLLES DE FUSTA 50X50