BENVINGUTS I BENVINGUDES A LA MEVA WEB

www.calafellphotography.com - 1a5e5354-94c1-4594-86c8-fb53247e48ec-ts20240721190616893653.jpg


Sóc la Cristina Calafell, nascuda a Tàrrega i establerta des de fa molt de temps a Montoliu de Segarra amb la meva bonica família. La fotografia m’ha acompanyat en tot el meu recorregut vital, doncs l’avi, el pare i les seves germanes s’hi han dedicat i actualment, la meva germana; podria dir que des que vaig néixer m’he impregnat de la seva essència i del seu atractiu. M'encanta l'art en totes les facetes, la música, el mar, les plantes, els animals, la gastronomia, veure pel·lícules, els viatges i la bona companyia. Sóc una enamorada de la fotografia familiar, en el meu temps lliure gaudeixo fent una passejada amb la meva i fent fotos als camps i boscos que m’envolten.
Em defineixo com una persona entusiasta, intuïtiva, inquieta i observadora, alhora molt exigent amb mi mateixa, per la qual cosa em mantinc en formació contínua.
Després d'un llarg recorregut i de molt esforç al Novembre de 2020 vaig obrir el meu propi estudi de fotografia a Montoliu de Segarra. Una decisió que no ha deixat de donar-me alegries i espero que segueixi així durant molt de temps.
Estic especialitzada en fotografia de retrat, nens i famílies. Si hagués de definir el meu estil diria que és per damunt de tot senzill, minimalista i sobri. Intento cuidar al màxim l'estètica, i no sobrecarregar la imatge amb massa contingut perquè el subjecte sigui sempre el protagonista únic de la imatge.
No hi ha res al món que em faci sentir més realitzada com a persona i em sento molt afortunada d'haver pogut convertir la meva passió en la meva professió, sens dubte la més bonica que podria haver escollit mai.


Si vols saber més sobre mi i el que faig només t'has de posar en contacte, m'encantarà conèixer-te!


ESTAR DARRERA DE LA CÀMERA M’ENCANTA!


Poder captar amb ella el més bonic de cada un i una de vosaltres, capturar l’instant precís per fer-lo únic i especial, i ser còmplice de la vostra vida, de moments feliços que voleu congelar i convertir-los en el vostre record per sempre, em fa sentir realment afortunada, només puc estar agraïda de fer aquesta feina tan meravellosa. desitjo poder capturar ben aviat tots aquells moments significatius de les vostres vides i fer-ne un record per sempre


www.calafellphotography.com - img-5702.jpeg


T´agradaria capturar instants per sempre?www.calafellphotography.com - 430805f3-a263-4579-b0f8-065e5d1829e0.jpeg

Contacta´m

VOLS PREGUNTAR-ME? ESCRIU-ME I PARLAREM SOBRE TOTS ELS DUBTES QUE PUGUIS TENIR. No dubtis a trucar-me o enviar-me un correu electrònic o utilitzar el meu formulari de contacte per posar-vos en contacte amb mi. Espero saber de tu!


Calafell Photography - @criscalafell - 646736015

123 Street Name, City. State

(+34) 646736015

Monday - Fri: 9 AM - 5 PM