Et cases aquest 2024?

Moments unics per un dia inoblidablewww.calafellphotography.com - enllac-gessami-josep-maria-05-08-23-acp-7903.jpegUs caseu i esteu buscan fotògraf per el gran dia?


Em fa molta il·lusió compartir amb vosaltres el vostre reportatge de boda i capturanr la màgia i l'amor d'aquest dia tant especial. Com a fotògrafa, el meu objectiu és immortalitzar cada moment amb autenticitat i sensibilitat, creant imatges que us permetran reviure aquesta experiència intensa durant molts anys.


" No només són imatges, sinó un record etern “ 


Aquesta és la meva filosofia de treball. M'apassiona capturar moments espontanis, rialles sinceres i abraçades plenes d'emoció.
M’agrada que us sentiu còmodes davant de la càmera, mostrant-vos tal com sou, ja que això és el que fa que les vores fotos siguin úniques i personals. Cada parella és diferent, i per això estic compromesa a adaptar-me al vostre estil, gustos i preferències. M'agrada conèixer-vos, entendre el que us uneix com a parella i comprendre el vostre somni de casament, perquè això em permet crear un vincle especial amb vosaltres, que després es reflecteix en les imatge


M'encantaria formar part del vostre gran dia i capturar els vostres moments més memorables


Vols que m'encarregui de capturar aquest moment únic?
Voleu elegir el vostre dia?Vols parlar-ne?


Escriu-me i parlarem sobre tots els dubtes que puguis tenir. Triarem un dia per a la vostra sessió i us explicaré tot el que cal fer fins que arribi aquest dia.