White Studio Session

21 de juny 2023 - General - Comentar -

White Studio session



FOTOGRAFIA MINIMALISTA


Les White Sessions són sessions de fotografia on el fons i l'esquema de color predominant és el blanc. Aquestes sessions tenen un atractiu únic per capturar moments especials amb un estil elegant.




Fotografia de retrat minimalista


La fotografia de retrat minimalista és un estil de retrat que posa l'accent en la simplicitat, les línies netes i l'atenció als elements essencials del tema. En aquest enfocament, és busca capturar l'essència de la persona, en lloc de distreure els molts detalls o els fons molt ocupats. El resultat és sovint una imatge poderosa i emocionalment evocadora que transmet una sensació de quietud, intimitat i contemplació tranquil·la. La fotografia de retrats minimalistes sovint utilitza una paleta de colors limitada, contrastos forts i formes o patrons atrevits per crear imatges sorprenents, i requereix una atenció especial a la composició i la il·luminació. Aquest estil de retrat és ideal per capturar les qualitats úniques d'un individu i es pot utilitzar per crear imatges que siguin visualment impressionants i emocionalment ressonants. 


Ús de colors a la fotografia minimalista 


L'ús de colors en la fotografia minimalista pot ser una eina poderosa per crear imatges sorprenents i evocadores. El minimalisme sovint implica una paleta de colors limitada, amb un enfocament en alguns colors clau que poden crear un fort impacte visual. La clau en aquest tipus de fotografia es saber utilitzar el color per transmetre emoció, estat d'ànim i atmosfera, sense aclaparar l'espectador amb massa detalls. En triar un esquema de color senzill i jugar amb els contrastos, la saturació i la tonalitat, es poden crear imatges elegants i expressives. Tant si es treballa amb blanc i negre com amb matisos atrevits i vibrants, l'ús acurat del color pot ser una manera eficaç d'atraure l'atenció de l'espectador als elements més importants d'una escena o subjecte, i de crear imatges que siguin alhora potents visualment i emocionalment ressonants. .
“colors brillants o colors complementaris per il·luminar i aïllar per a una obra d'art minimalista interessant.”


Aquest estil de fotografia es dels que més m’agrada



' Quin moment voldríeu recordar?


ISIMG-1033901
India&Carlota 18.06.23DSC_0192
India&Carlota 18.06.23DSC_0131
India&Carlota 18.06.23DSC_0115
India&Carlota 18.06.23DSC_0308
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

3 + 2 =
Darreres entrades
Categories
Veure anterior Veure següent