Baby sitter

23 de juliol 2023 - General - Comentar -


Baby Sitter



Coneixes aquests tipus de sessions?


Benvinguts de nou al meu bloc! 


Avui us parlaré d’unes sessiones molt divertides!!!! Aquestes sessions de fotos de vegades es passen per alt, amb les famílies que sovint trien la sessió del nounat i la sessió del primer aniversari preferits per capturar. Però aquesta edat és un moment FABULÓS per fer fotos del teu fill/a!  Es fan entre 6 i 10 mesos, el vostre nadó ha d'estar assegut còmodament. Aquesta edat i tipus de sessió de fotos és sens dubte una de les meves preferides! Aquesta edat és molt DIVERTIDA !


Perquè fer una sessió de fotos sitter al teu nadó?


Si tens fills, nebots o cosins, sabràs que el primer any d'un bebè passa molt de pressa, deixant-nos plens de records que voldríem atresorar per sempre. Aquest és el sentit principal de la fotografia sitter; immortalitzar els records del primer any del nadó. 
És en aquesta època on els nens solen fer-ho tot per primera vegada, primeres paraules, primers jocs, primeres dents, primers menjars. I així molts altres records que es van creant amb el pas del temps.Sens dubte fer una sessió de fotos al teu bebè et donarà nous records, però per sobre tot, podràs atresorar de manera tangible, els millors.!


Quan fer una sessió de fotos sitter al teu nadó?


Aquest tipus de sessions és recomanable fer-les durant els primers mesos del nadó, específicament els mesos en què comencen a gatejar i seure sols.Quan un nadó entra al sisè mes de vida, és probable que ja sàpiga seure sol i estigui començant a escapar-se de les mans de la mare. És per això que és una bona edat per fer sessions fotogràfiques. A més a aquesta edat els nens riuen per tot, i comencem a tenir la seva personalitat. Es fantàstic fotografiar-los en aquesta edat !! 🤩

On es fa una sessió sitter?


En general són realitzades a l’estudi, en els mesos de fred i en els mesos de primavera-estiupot variar, motivat per si voleu una sessió a exteriors, es pot fer a l'aire lliure.

Hi ha molts accessoris per utilitzar durant la sessió de fotos i també hi ha molts vestidets per triar! Us recomano reservar a la vostra sessió de BABY SITTER aproximadament 2 setmanes després que el vostre nadó pugui seure sol. 


Ja ho sabeu, si teniu qualsevol dubte no dubteu en escriure’m !!


RESERVAR ARA!



ISIMG-1032667
Summer Marc&ArnauDSC_4590
Summer Marc&ArnauDSC_4588
Summer Marc&ArnauDSC_4562
Summer Marc&ArnauDSC_4560
Summer Marc&ArnauDSC_4577
Summer Marc&ArnauDSC_4575
Summer Marc&ArnauDSC_4496
Summer Marc&ArnauDSC_4532
Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

4 + 1 =
Darreres entrades
Categories
Veure anterior Veure següent