Preguntes Freqüents

Quan es fan les fotos 
d´aniversari?

Quan vulguis, des dels 11 mesos fins als 14 mesos.
Si vols tenir les fotos abans del seu aniversari l'ideal és fer la sessió com a mínim dues setmanes abans per assegurar tenir les fotos per al seu aniversari.

Quan cal reservar?

És important que reserveu la vostra sessió de aniversaris amb temps. D'aquesta manera jo et puc tenir en compte a la meva agenda i preparar atrezzo.

On es fa la sessió?

Aquestes sessions sempre es fan al matí al meu estudi a Montoliu De Segarra Aquí ho tinc tot preparat per a la comoditat del nadó i dels papis. La temperatura i la humitat de l'estudi sempre està controlada perquè sigui ideal per al teu nadó.

Quan tindré les  fotos?

El temps d'espera aproximat és de 4 a 6 setmanes (es pot estendre a causa de vacances, durant campanyes amb molta càrrega de treball, tardança per part dels papis a fer la selecció de fotos…) Als 3 o 4 dies apròx de la vostra sessió us passaré una galeria online amb totes les fotos realitzades perquè trieu des de casa les fotos que voleu que editeu, quan ja les tingueu seleccionades i me les confirmeu, passen a la cua d'edició i en un termini màxim de 15 dies com a màxim les tindràs editades i les podreu veure en digital.

Poden participar el 
pares i els germans a 
la sessió?

Per descomptat que si! Són un record super valuós. Quan neix un nadó també neix una família. Us convertiu en mare, en pare i en germanet gran, per això és tan important tenir imatges boniques d'aquest gran esdeveniment. Depenent de l´edat dels germans grans podrem fer diferents postures i us asseguro que aquestes fotos són les favorites per la felicitat del moment que reflecteixen.

Podem elegir més 
fotografies?

Si, després de la teva sessió pots veure les fotos mitjançant una galeria i triar . Si t'agraden més fotografies a part de les que entren al teu pack sempre hi ha l'opció d'afegir fotos extra per editar.
També hi ha l'opció de comprar la resta de la galeria tal com la veieu a la galeria sense editar per tenir el record complet.

Necessito preparar 
alguna cosa per a la 
sessió?

Per realitzar la sessió d´aniversari, no necessitaràs preparar res.
A la sessió ho poso absolutament tot perquè tu no hagis de preocupar-te més que descansar i observar la maca que vam treure al nadó a la sessió de fotos.

Vull un àlbum, 
impressions i més 
cosetes, 
podem afegir-les?

És clar, sempre podeu complementar la vostra sessió amb un àlbum o amb qualsevol altre complement com clauers, tasses, imants, impressions en fusta… A l'estudi podreu veure cosetes super xules que podeu demanar totalment personalitzades.
Demana el teu catàleg el dia de la sessió i t'ho passaré

Facilitats de pagament

QUE ELS DINERS NO SIGUI UN PROBLEMA PER TENIR AQUEST RECORD. 


Jo sóc la primera que he passat èpoques de més despesa o amb menys ingressos i m'he quedat amb ganes de fer alguna cosa i després m'ha pesat un munt. No vull que et quedis amb les ganes de tenir una sessió així.

- A DOS TERMINIS: 50€ de reserva, la resta el dia de la sessió. En aquest cas la galeria amb les fotos te les podré enviar el mateix dia. 

- A TRES TERMINIS: 50€ de reserva, 50% del total el dia de la sessió i 50% del total (descomptant la reserva) quan tu puguis. En aquest cas, no tindràs accés a la galeria fins que no es faci el pagament complet, però això t'assegura fer la teva sessió de nounat abans dels 15 dies i que no et quedis amb les ganes de fer-la. Formes de pagament en efectiu o mitjançant bizum.SI TENS ALGUN DUBTE MÉS I NO ESTÀ REFLECTIT AQUÍ SEMPRE POTS ENVIAR-ME UN EMAIL O WHATSAPP PER PREGUNTAR-ME EL QUE VULGUIS

calafellphotography@gmail.com


646736015