Preguntes Freqüents

Quan he de reservar?

El moment perfecte per fer una sessió d'embaràs és un mes i mig abans de la teva data probable de part (FFP), entre la setmana 32 i 35, quan la panxeta està rodona, sense arriscar-nos a arribar a les darreres setmanes.

Puc elegir vestuari i 
complements?

Us aconsello preparar el vestuari al vostre gust i estil tal com sou perquè us sentiu còmodes; una jaqueta de cuir, llenceria sexy, la bata del vostre casament…, però un cop feta la reserva, t'enviaré una guia perquè sàpigues el que has de preparar i com combinar el teu vestuari i el de la teva parella per a unes fotos naturals I boniques. Si ho desitjeu també  disposo de vestuari vestits, tops, faldilles....

Poden participar el 
germans grans?

Per descomptat que si! Els germanets formen part del vostre projecte de família i és molt important fer-los partícips d'aquests moments on encara continuen sent els reis de la casa.

Quan tindré les  fotos?

El temps d'espera aproximat és de 4 a 6 setmanes (es pot estendre a causa de vacances, durant campanyes amb molta càrrega de treball, tardança per part dels papis a fer la selecció de fotos…) Als 3 o 4 dies apròx de la vostra sessió us passaré una galeria online amb totes les fotos realitzades perquè trieu des de casa les fotos que voleu que editeu, quan ja les tingueu seleccionades i me les confirmeu, passen a la cua d'edició i en un termini màxim de 15 dies com a màxim les tindràs editades i les podreu veure en digital.

Vull un àlbum, 
impressions i més 
cosetes, 
podem afegir-les?

És clar, sempre podeu complementar la vostra sessió amb un àlbum o amb qualsevol altre complement com clauers, tasses, imants, impressions en fusta… A l'estudi podreu veure cosetes super xules que podeu demanar totalment personalitzades.
Demana el teu catàleg el dia de la sessió i t'ho passaré

Podem elegir más 
fotografies?

Si, després de la teva sessió pots veure les fotos mitjançant una galeria i triar . Si t'agraden més fotografies a part de les que entren al teu pack sempre hi ha l'opció d'afegir fotos extra per editar.
També hi ha l'opció de comprar la resta de la galeria tal com la veieu a la galeria sense editar per tenir el record complet.

Facilitats de pagament

QUE ELS DINERS NO SIGUI UN PROBLEMA PER TENIR AQUEST RECORD. 


Jo sóc la primera que he passat èpoques de més despesa o amb menys ingressos i m'he quedat amb ganes de fer alguna cosa i després m'ha pesat un munt. No vull que et quedis amb les ganes de tenir una sessió així.

- A DOS TERMINIS: 50€ de reserva, la resta el dia de la sessió. En aquest cas la galeria acabada amb les fotos te les podré enviar en un termini de 3 a 4 setmanes

Si tens algun dubte més i no està reflectit aquí sempre pots enviar-me un email o whatsApp per preguntar-me el que vulguis

     calafellphotography@gmail.com


    646736015